Afkickkliniek in Afrika

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en stoornissen in het gebruik van (verdovende) middelen. Wij bieden een 3 maanden durend klinisch programma voor diverse soorten verslavingen, zoals alcohol, drugs, medicijnen, gokken, etc. Middels een uitgebreid op maat gemaakt therapieplan helpen we jou op weg naar blijvend herstel.

Behandelingen op maat

Kies je ervoor om af te kicken in onze kliniek in Zuid-Afrika, dan kun je rekenen op gepersonaliseerde behandelingen. Jouw individuele behoeften staan bij ons centraal. Op basis daarvan geven we je de handvatten die je nodig hebt om een andere richting in te slaan. Dit doen we onder meer door onze inspanningen te richten op de effecten die de verslaving heeft op jouw als persoon, je lichaam en geest.

Verslavingsbehandeling bij White River Recovery

Zorgzaam personeel

Ons ervaren en deskundige team van psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en professionele verpleegkundigen biedt een holistische benadering van herstel aan.

Velen van hen zijn ervaringsdeskundigen die hun eigen weg naar herstel hebben bewandeld. Zij kunnen jou in de richting van diezelfde vrijheid begeleiden.

Hulp bij verslaving

Door de drang om toe te geven aan je verslaving, kan het moeilijk zijn om de eerste stap te zetten. Het herstelproces zal dan ook niet makkelijk zijn, maar na verloop van tijd zul je merken dat het beter met je gaat. Belangrijk is vooral dat je beseft dat herstellen nou eenmaal tijd kost en dat er hulp beschikbaar is om je te ondersteunen bij het overwinnen van je verslaving.

Bij White River Recovery werkt een team van deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen heel goed wat je doormaakt en gaan samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaken van je verslaving. Vervolgens begeleiden wij je stap voor stap, zodat je je leven weer op kunt pakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt diverse soorten verslavingen en alle onderliggende problemen die hiermee gepaard gaan. De kliniek is gelegen vlakbij het Krugerpark in Witrivier, een van ‘s werelds grootste natuurreservaten. Hier kun je tot rust komen en veilig afkicken in een ontspannen omgeving.

Of je je nou wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, contact opnemen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan en je vanaf daar verder helpen.

    Afkickkliniek Afrika