Afkickkliniek in Zuid Afrika

Bij White River Recovery, een afkickkliniek in Zuid Afrika, bieden wij maatwerkbehandelingen, omdat wij begrijpen dat elk persoon uniek is. Samen met jou bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Wij bieden een scala aan therapieën en programma’s aan om mensen te helpen hun verslavingen te overwinnen. Hierbij richten wij ons op het aanpakken van de oorzaken van de verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Herstellen van een verslaving doe je niet alleen. Bij White River Recovery bieden we je graag de professionele hulp die je nodig hebt. Wij geloven dat een holistische benadering, waarbij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld, de beste manier is om je te helpen bij je herstelproces.

Behandelingen verslavingszorg

Onze behandeling

Bij ons krijg je een behandeling op maat, verzorgd door ervaren therapeuten, om de best mogelijke zorg te bieden tijdens je verblijf. Ons holistische programma combineert diverse therapieën en behandelingen om diepgaande genezing te bevorderen en je leven te veranderen.

Het programma omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende spa-therapieën, en trainingen zoals golf en paardrijden, gezonde voeding en avontuurlijke activiteiten zoals safari’s en wildwatervaren. Gedurende het programma verblijf je in luxe accommodatie, waar volledige ontspanning en rust centraal staat.

Wie we helpen

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een verslaving en de (eventueel) onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. We bieden een gepersonaliseerde aanpak aan om ervoor te zorgen dat de cliënt de beste hulp krijgt die nodig is

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven. Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Afkicken zuid afrika natuur

Prijzen en accommodatie

Ons doel is om jouw herstelproces levensveranderend te maken. Daarom werken we nauw met jou samen om er zeker van te zijn dat je tijd effectief wordt benut en dat je tevreden bent met de behandeling. Bij ons zijn de kamerprijzen inclusief een vrije tijd pakket met onder andere een safari in het Kruger National Park, een ontmoeting met olifanten, een panoramatour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij verslaving

Is de drang om toe te geven aan je verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zul je zien dat het beter gaat.

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen maar al te goed wat je doormaakt. Samen met jou gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw verslaving en begeleiden je stap voor stap zodat je je leven weer kan oppakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt verschillende verslavingssoorten en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier kom je helemaal tot jezelf en kun je in een veilige omgeving afkicken.

Of je je nou wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, contact opnemen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan en je vanaf daar verder helpen.

    Afkickkliniek Zuid Afrika