Afkickkliniek in Zuid Afrika

Bij White River Recovery bieden wij maatwerkbehandelingen, omdat wij begrijpen dat elk persoon uniek is. Samen met u bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Wij bieden een scala aan therapieën en programma’s aan om mensen te helpen hun verslavingen te overwinnen. Hierbij richten wij ons op het aanpakken van de oorzaken van de verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Herstellen van een verslaving doet u niet alleen. Bij White River Recovery bieden we u graag de professionele hulp die u nodig heeft. Wij geloven dat een holistische benadering, waarbij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld, de beste manier is om u te helpen bij uw herstelproces.

Onze behandelingen

Bij ons krijgt elke cliënt een behandeling op maat, verzorgd door ervaren therapeuten, om de best mogelijke zorg te bieden tijdens hun verblijf. Ons holistische programma combineert diverse therapieën en behandelingen om diepgaande genezing te bevorderen en uw leven te veranderen. Het programma omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende spa-therapieën, en trainingen zoals golf en paardrijden, gezonde voeding en avontuurlijke activiteiten zoals safari’s en wildwatervaren. Gedurende het programma verblijft u in luxe accommodatie, waar volledige ontspanning en rust centraal staat.

Wie we helpen

We zijn gespecialiseerd in helpen met verslavingen en de onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. We bieden gepersonaliseerde aanpak per cliënt aan om ervoor te zorgen dat de cliënt de beste hulp krijgt die nodig is

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven. Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Prijzen en accommodatie

Ons doel is om het herstelproces van elke cliënt levensveranderend te maken. We werken nauw samen met iedere cliënt om er zeker van te zijn dat hun tijd hier effectief wordt benut en dat ze tevreden zijn met de behandeling. Bij ons zijn de kamerprijzen inclusief een vrije tijd pakket met onder andere een safari in het Kruger National Park, een ontmoeting met olifanten, een panoramatour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij uw verslaving

Is de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zult u zien dat het beter gaat.

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen maar al te goed wat u doormaakt. Samen met u gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van uw verslaving en begeleiden u stap voor stap zodat u uw leven weer kan oppakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt verschillende verslavingssoorten en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier komt u helemaal tot zichzelf en kunt u in een veilige omgeving afkicken.

    Afkickkliniek Zuid Afrika