Waarom ons
EEN

Betaalbare prijzen voor een programma van hoge kwaliteit

Wij accepteren de meeste zorgverzekeringen. Bovendien vinden we het belangrijk om onze prijzen laag te houden, zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit van ons programma. Verslavingszorg is immers een investering in jouw toekomst en daar moet een kwaliteitsstandaard aan vast zitten.

Waarom ons
TWEE

Een Toegewijd, Betrokken En Ervaren team

Ons multidisciplinair team van ervaren professionals zet zich elke dag opnieuw in om de zorg te bieden die jij verdiend. Veel van onze medewerkers hebben hun eigen weg naar herstel bewandeld en gebruiken die ervaringen om jou en anderen te begeleiden naar een leven zonder verslaving.

Waarom ons
DRIE

Wij nemen de tijd om je te leren kennen

Door een combinatie van individuele/groepssessies en therapeutische activiteiten leren we jouw sterke en zwakke punten kennen en weten we aan welke doelen jij wilt gaan werken. Deze kennis gebruiken we om te af te stemmen wat er nodig is om jou te helpen je verslaving te overwinnen.

Waarom ons
VIER

Prachtige Locatie Aan De Witrivier

Onze locatie van zeven hectare, nabij de beroemde Lowveld streek in het Noorden van Zuid Afrika, ligt aan de rand van het Kruger Park. Met uitzicht op de nabijgelegen bergtoppen en het geluid van ruisende watervallen biedt het de perfecte omgeving om tot rust te komen en je te focussen op je herstel.

Waarom ons
VIJF

Wij behandelen elk aspect van jouw verslaving

Wij werken nauw met je samen om zo jouw persoonlijke strijd met verslaving te leren kennen en vervolgens een behandelplan op te stellen voor herstel op de lange termijn. Een duurzame en blijvende verandering kan alleen ontstaan als de psychologische, fysieke, sociale en spirituele aspecten van verslaving allen worden aangepakt.

Waarom ons
SIX

We Behandelen Ieder Met Respect En Waardigheid

Wij geloven dat iedereen die zich bij ons meldt voor hulp, respect en waardigheid verdient. Tijdens de herstelperiode bij White River helpen we om het zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te brengen, ook bij jou.

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Waarom ons