Waarom ons
EEN

Wij bieden betaalbare prijzen voor een programma van hoge kwaliteit

Wij accepteren de meeste zorgverzekeringen en zijn erop gespitst om onze prijzen laag te houden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons programma. Wij zien verslavingshulp als een investering in het verdere dagelijkse leven van onze cliënten.

Waarom ons
TWEE

Wij beschikken over gekwalificeerd, ervaren en betrokken personeel

Ons multidisciplinair team van ervaren professionals is toegewijd om de hoogste kwaliteit zorg te verlenen op een manier die voor iedereen passend is. Veel van onze medewerkers hebben hun eigen weg naar herstel bewandeld en zijn in staat om die ervaringen te gebruiken om anderen te helpen.

Waarom ons
DRIE

Wij nemen de tijd om u te leren kennen

Door een combinatie van persoonlijke sessies, groepssessies, en therapeutische activiteiten leren we de sterke punten, zwakke punten, en doelen van onze cliënten kennen. Deze kennis gebruiken we om te af te stemmen wat er nodig is om elke cliënt te helpen zijn verslaving te overwinnen.

Waarom ons
VIER

De serene omgeving nabij de Witrivier zal u tot rust laten komen

Onze locatie van zeven hectare nabij de beroemde Lowveld streek in het Noorden van ZuidAfrika ligt aan de rand van het Kruger Park. De achtergrond van de prachtige nabijgelegen bergtoppen en watervallen creëren een helende omgeving die innerlijke harmonie bevordert en u zal helpen te concentreren op uw herstel.

Waarom ons
VIJF

Wij zijn toegewijd om elk aspect van uw verslaving te behandelen

Wij werken nauw samen met elke cliënt om hun persoonlijke strijd met de verslaving te leren kennen zodat er een behandelplan kan worden opgezet voor herstel op de lange termijn. Wij geloven dat diepe en blijvende verandering alleen kan ontstaan als de psychologische, fysieke, sociale en spirituele aspecten van verslaving samen worden aangepakt.

Waarom ons
SIX

We Behandelen Ieder Met Respect En Waardigheid

Wij geloven dat elke cliënt die zich bij ons meldt voor hulp, respect en waardigheid verdient. Tijdens de herstelperiode bij White River helpen we om het zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te brengen bij iedereen.

    Waarom ons