Afkicken in het buitenland

Onze afkickkliniek, White River Recovery, is gevestigd in Zuid-Afrika en biedt op maat gemaakte behandelingen voor mensen met een verslaving. Ons deskundige team bestaat uit ervaren psychologen, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. We begrijpen dat elk individu uniek is en werken samen met jou om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke situatie te bepalen. Onze specialisatie omvat diverse therapieën en programma’s die je helpen bij het afkicken in het buitenland.

Bij White River Recovery hanteren we een holistische benadering. Dit betekent dat we ons richten op de onderliggende oorzaken van je verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid worden behandeld. Je staat er niet alleen voor bij White River Recovery. Wij staan klaar om jou de professionele hulp te bieden die je nodig hebt om te herstellen van je alcohol-, drugs– of gedragsverslaving.

Ons professionele behandelteam

In Zuid-Afrika bestaat ons behandelteam uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Een belangrijk aspect van ons team is dat een aanzienlijk deel ook ervaringsdeskundig is. In onze afkickkliniek is de behandeling gericht op het vergroten van het inzicht in de oorzaak en functie van de verslaving. Door een diepgaand begrip van de verslaving te verkrijgen, leggen we een solide basis voor duurzaam herstel.

Activiteiten  tijdens behandelingen

Betrekken van naasten

In onze verslavingskliniek hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van familie en naasten, vooral omdat we in het buitenland gevestigd zijn.

We begrijpen dat hun ondersteuning en betrokkenheid essentieel zijn voor een positief herstel. Daarom zorgen we ervoor dat zij worden ondersteund en geïnformeerd over de verslaving en het behandelproces.

> Kom in contact

12 stappen behandeling

Onze behandeling in Zuid-Afrika omvat een geïntegreerde benadering waarin de 12-Stappen theorie een belangrijke rol speelt. Dit omvat groepstherapieën en individuele gesprekken overdag, evenals zelfhulpgroepen in de avonduren. Bij onze afkickkliniek in Zuid-Afrika wordt elke cliënt toegewezen aan een toegewijde behandelaar die hen individueel begeleidt. Naast de intensieve behandeling is er ook ruimte voor ontspanning. Onze kliniek biedt een comfortabele woonkamer met een televisie en uitzicht op zee, evenals een tuin met verschillende terrassen en een zwembad.

Jouw weg naar herstel

Start jouw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om je te helpen bij het overwinnen van je verslaving en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op.

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Afkicken buitenland