Professionele verslavingszorg

Onze afkickkliniek, White River Recovery, is gevestigd in Zuid-Afrika en biedt op maat gemaakte behandelingen voor mensen met verslavingen. Ons deskundige team bestaat uit ervaren psychologen, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. We begrijpen dat elk individu uniek is en werken samen met u om de meest geschikte behandeling voor uw specifieke situatie te bepalen. Onze specialisatie omvat diverse therapieën en programma’s die u helpen bij het afkicken in het buitenland.

Bij White River Recovery hanteren we een holistische benadering. Dit betekent dat we ons richten op de onderliggende oorzaken van uw verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid worden behandeld. U staat er niet alleen voor bij White River Recovery. Wij staan klaar om u de professionele hulp te bieden die u nodig heeft om te herstellen van uw verslaving.

Ons professionele behandelteam

In Zuid-Afrika bestaat ons behandelteam uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Een belangrijk aspect van ons team is dat een aanzienlijk deel ook ervaringsdeskundig is. In onze afkickkliniek is de behandeling gericht op het vergroten van het inzicht in de oorzaak en functie van de verslaving. Door een diepgaand begrip van de verslaving te verkrijgen, leggen we een solide basis voor duurzaam herstel.

Betrekken van naasten en omgeving


Het behandelteam van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika legt de focus op het begrijpen van de onderliggende problematiek van de verslaving. We onderzoeken de invloed van omgevingsfactoren, zoals werk, school, buurt, religie en cultuur, op zowel de verslaving als alle betrokkenen.

In onze Zuid-Afrikaanse afkickkliniek hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van familie en naasten, vooral omdat we ons in het buitenland. We begrijpen dat hun ondersteuning en betrokkenheid essentieel zijn voor een positief herstel. Daarom zorgen we ervoor dat zij worden ondersteund en geïnformeerd over de verslaving en het behandelproces.

12 stappen behandeling

Onze behandeling in Zuid-Afrika omvat een geïntegreerde benadering waarin de 12-Stappen theorie een belangrijke rol speelt. Dit omvat groepstherapieën en individuele gesprekken overdag, evenals zelfhulpgroepen in de avonduren. Bij onze afkickkliniek in Zuid-Afrika wordt elke cliënt toegewezen aan een toegewijde behandelaar die hen individueel begeleidt. Naast de intensieve behandeling is er ook ruimte voor ontspanning. Onze kliniek biedt een comfortabele woonkamer met een televisie en uitzicht op zee, evenals een tuin met verschillende terrassen en een zwembad.

Betrekken van naasten en omgeving

Het behandelteam van onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is diepgaand betrokken bij het begrijpen van de onderliggende problematiek van verslaving. We nemen de tijd om de invloed van omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur te bespreken, zowel op de verslaving zelf als op alle betrokkenen. Dit aspect is van onschatbare waarde binnen onze Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. Juist in een buitenlandse omgeving is de betrokkenheid van familie en naasten essentieel voor een positief herstel. We zorgen er dan ook voor dat zij de nodige ondersteuning en informatie ontvangen met betrekking tot de verslaving.

Uw reis naar herstel

Start uw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om u te helpen bij het overwinnen van uw verslaving en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op 

    Afkicken buitenland