Verantwoord stoppen

We begrijpen dat stoppen met een verslaving niet gemakkelijk is en daarom bieden we professionele begeleiding in een verslavingskliniek. Dit is om het proces zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn er om je te helpen, met welke verslaving je ook worstelt. We geloven dat iedereen recht heeft op gezondheidszorg bij het overwinnen van een verslaving, daarom bieden we hoogwaardige zorg en behandelingen aan zonder eigen bijdrage.

Onze behandelingen

Bij ons krijgt elke cliënt een persoonlijke behandeling op maat door ervaren therapeuten, zodat ze tijdens hun verblijf de best mogelijke zorg krijgen. Ons holistische programma combineert verschillende therapieën en behandelingen om uw leven te veranderen. Het omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende therapieën in de spa, trainingen zoals golf en paardrijden. Ook gezonde voeding en spannende avontuurlijke activiteiten horen hierbij. Gedurende het programma zal u verblijven in een luxe accommodatie, waar u volledig tot rust kunt komen.

Onze aanpak is afgestemd op jou

Wij van white river recovery helpen mensen om te herstellen van verslavingen. We hebben verschillende locaties waar we een verslavingskliniek hebben, waaronder in Nederland en Zuid-Afrika. Na een uitgebreide intake bespreken we welke locatie het meest geschikt is voor jouw behandeling. Of je nu een klinische behandeling nodig hebt of een ambulante aanpak beter bij je past, ons team van professionals en ervaringsdeskundigen zal je stap voor stap begeleiden naar een leven zonder verslaving.

Hulp bij uw verslaving

Indien u klaar bent om de eerste stap te zetten op weg naar herstel, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden gedurende het hele proces. Samen werken we aan een leven zonder verslaving, waarin u zich mentaal en fysiek weer sterk voelt en klaar bent om de wereld aan te kunnen. Aarzel niet om ons te contacteren voor hulp bij uw herstel.

    Verslavingskliniek