Verantwoordelijk afkicken in een verslavingskliniek

We begrijpen dat afkicken van een verslaving niet gemakkelijk is en daarom bieden we professionele begeleiding in een verslavingskliniek. Dit is om het proces zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn er om je te helpen, met welke verslaving je ook worstelt. We geloven dat iedereen recht heeft op gezondheidszorg bij het overwinnen van een verslaving, daarom bieden we hoogwaardige zorg en behandelingen aan zonder eigen bijdrage.

steun bij het stoppen met drugs

Onze behandelingen

Bij ons krijgt iedereen een behandeling op maat, samengesteld door ervaren therapeuten, zodat ze tijdens hun verblijf de best mogelijke zorg krijgen. Ons holistische programma combineert verschillende therapieën en behandelingen om je leven te veranderen.

De behandeling bestaat uit individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende therapieën in de spa, trainingen zoals golf en paardrijden. Ook gezonde voeding en ontspannende activiteiten horen hierbij. Tijdens het programma verblijf je in een luxe accommodatie, waar je volledig tot rust kunt komen.

Onze aanpak is afgestemd op jou

Wij van White River Recovery helpen mensen om te herstellen van verslavingen. Na een uitgebreide intake bespreken we welke locatie het meest geschikt is voor jouw behandeling. Of je nu een klinische behandeling nodig hebt of een ambulante aanpak beter bij je past, ons team van professionals en ervaringsdeskundigen zal je stap voor stap begeleiden naar een leven zonder verslaving.

Hulp bij jouw verslaving

Indien je klaar bent om de eerste stap te zetten op weg naar herstel, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden gedurende het hele proces. Samen werken we aan een leven zonder verslaving, waarin je je mentaal en fysiek weer sterk voelt en klaar bent om de wereld aan te kunnen. Aarzel niet om contact met ons te nemen voor hulp bij je herstel.

Of je je nou wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, contact opnemen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan en je vanaf daar verder helpen.

    Verslavingskliniek