LSD verslaving

Het aanpakken van je LSD verslaving begint bij het erkennen van je verslaving. De volgende stap is je aanmelden bij een afkickkliniek. Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in het buitenland? White River Recovery biedt de oplossing. Onze verslavingskliniek bevindt zich in het hart van Zuid-Afrika. Afkicken in het buitenland biedt de mogelijk om even afstand te nemen van alle stressoren en afleidingen in het dagelijks leven.

LSD is een krachtige drug. Wanneer je deze drug gebruikt kom je in een wereld terecht die anders is dan de realiteit. Je bent als ware aan het hallucineren. Je ziet en hoort verschillende dingen. Hoewel er geen sprake is van lichamelijk afhankelijkheid, bestaat er wel een kans dat je geestelijk afhankelijkheid wordt van LSD.

verslaving drugs behandelen

symptomen lsd verslaving

Er zijn verschillende symptomen waardoor je weet dat je verslaafd bent. Je krijgt te maken met gedragsveranderingen zoals:

  • Verwaarlozing van verantwoordelijkheden: Door het gebruik verwaarloos je je werk en je relaties met vrienden en familie. Gebruiken wordt je prioriteit.
  • Frequent gebruik: Je gebruikt regelmatig doordat je steeds meer intense verlangens voelt om te moeten gebruiken.
  • Terugkerende psychologische problemen: Bij regelmatig gebruik kunnen de hallucinaties leiden tot extreme angst en paranoia.
  • Verlies van controle: Je gebruikt niet meer één keer in de zoveel tijd. Je wordt psychisch afhankelijk waardoor je geen controle meer hebt hoeveel je gebruikt. Daarnaast treedt er tolerantie op. Je heb meer LSD nodig om hetzelfde effect te voelen

Waarom afkicken in een kliniek

Kiezen voor een opname in een afkickkliniek om je LSD verslaving aan te pakken biedt verschillende voordelen. Het krijgen van structuur in je dagritme is een waardevol aspect. In onze kliniek krijg je niet alleen de kans om je verslaving te overwinnen. Je wordt ook begeleid bij het ontwikkelen van gezonde dagelijkse routines. Door structuur in je leven te brengen minimaliseer je verleidingen en afleidingen. Hierdoor kun je je volledig focussen op je herstelproces.

Bovendien kun je afkicken in een veilige en ondersteunende omgeving. Deze omgeving is ontworpen om jouw herstel te stimuleren. Je wordt omringd met mede cliënten die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Hier kan je je verhaal delen met mensen die jou precies begrijpen in wat je denkt en voelt.

Jouw weg richting herstel

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij vinden het belangrijk dat elke cliënt persoonlijke zorg krijgt dat aansluit op de specifieke behoeften. Ons doel is om het balans van jouw lichaam, ziel en geest herstellen.

Daarnaast is er 24 uur per dag professionele zorg aanwezig. De seniors van het team hebben zelf de weg naar herstel moeten belopen. Met deze ervaringen brengen ze jou binnen 6 weken op de weg naar herstel.

Wanneer je zelf probeert te stoppen is de kans dat je terugvalt groter. Hierdoor is het aan te raden om jezelf aan te melden bij een afkickkliniek. Als het traject erop zit dan ga je naar huis met een persoonlijk nazorgplan. Dit is nodig om een terugval te voorkomen.

Hulp bij je verslaving bij White River Recovery

    LSD verslaving