Afkicken in het buitenland

Onze afkickkliniek gelegen in Zuid-Afrika, biedt op maat gemaakte behandelingen voor mensen met een verslaving. Ons team bestaat uit ervaren psychologen, verpleegkundigen en ervaringsdeskundige. Zij begrijpen dat elk persoon uniek is en daarom werken we samen met jou om de meest geschikte behandeling voor jou specifieke situatie te bepalen. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan therapieën en programma’s om jou te helpen bij het afkicken in het buitenland.

Wij maken gebruik van een holistische benadering. Dat houdt in dat we ons richten op de oorzaken van jouw verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld. Bij White River Recovery sta je er niet alleen voor. Wij bieden graag de professionele hulp die je nodig hebt om te herstellen van je verslaving.

Ons professionele behandelteam

Ons behandelteam in Zuid-Afrika bestaat uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Binnen ons team is een aanzienlijk deel ook ervaringsdeskundige. De behandelingen in onze afkickkliniek zijn gericht op het vergroten van inzicht in de oorzaak en functie van de verslaving. Door het doorgronden van de verslaving leggen we een gedegen fundering voor blijvend herstel

steun bij het herstellen van je verslaving

Betrekken van naasten

Ons behandelteam verdiept zich in de onderliggende problematiek van jouw verslaving. We bespreken welke invloed omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur hebben op de verslaving en op alle betrokken.

Dit is ook in onze afkickkliniek van grote waarde. Juist in het buitenland zijn familie en naasten van belang voor een positief herstel. Ook zij moeten ondersteund en geïnformeerd worden over de verslaving.

> Kom in contact

12 stappen behandeling

Onze behandeling, waarin de 12 Stappen theorie is geïntegreerd, bestaat uit groeps- en individuele gesprekken en zelfhulpgroepen. Je krijgt een eigen, individuele behandelaar toegewezen die jou tijdens je verblijf zal begeleiden. Naast de intensieve behandeling is er ook ruimte voor ontspanning. Zo beschikken we we onder andere een aangename woonkamer met tv en zeezicht, een tuin met verschillende terrassen en een zwembad.

Jouw reis naar herstel

Start jouw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om jou te helpen bij het overwinnen van je alcohol-, drugs– en/of gedragsverslaving en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op 

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Afkicken in het buitenland