Afkicken in een kliniek in Zuid Afrika

Onze kliniek in Zuid Afrika is gespecialiseerd in het behandelen van psychologische problemen zoals burn-outs, depressie en traum, maar ook verslavingen. Onze ervaren therapeuten bieden gepersonaliseerde behandelingen, zodat je het meeste uit jouw verblijf bij ons kunt halen.

Ons holistische programma combineert therapeutische technieken en behandelingen om diepe transformationele genezing te garanderen en een levensveranderende ervaring te bieden.

Behandelingen op maat

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt behandelingen op maat, waaronder depressie, burn-out, trauma, maar ook verschillende verslavingen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van zowel fysieke als psychologische problemen. Bovendien behandelen we ook dubbele diagnoses, procesverslavingen en seksverslavingen.
Door goed de tijd te nemen om jou te leren kennen, zijn wij in staat om een behandelplan op stellen wat aansluit op jouw behoeften. Iedere persoon is immers anders. Wat voor de ene persoon werkt hoeft niet te betekenen dat het voor jou hetzelfde geldt. Hierdoor is het belangrijk om een behandeling te krijgen dat aansluit bij uw situatie.

Zorgzaam personeel

Ons complete behandelprogramma van wereldklasse is gevestigd in accommodaties die luxe faciliteiten omvatten. Ons multidisciplinaire team en onze zorgzame medewerkers zijn er om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wij verzekeren jou comfort en welzijn gedurende het herstelproces. Dit terwijl je geneest en het evenwicht in jouw geest, lichaam en ziel herstelt.

Hulp bij jouw verslaving

Als de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk is om te weerstaan, kan het moeilijk zijn om de eerste stap te zetten. Het herstelproces zal niet gemakkelijk zijn, maar na verloop van tijd zal je merken dat het beter met jou gaat. Het is belangrijk om te beseffen dat het herstelproces tijd kost en dat er hulp beschikbaar is om jou te ondersteunen bij het overwinnen van jouw verslaving.

Bij White River Recovery werkt een team van deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen heel goed wat jij doormaakt en gaan samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw verslaving. Vervolgens begeleiden wij jou stap voor stap, zodat jij jouw leven weer op kunt pakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt diverse soorten verslavingen en alle onderliggende problemen die hiermee gepaard gaan. De kliniek is gelegen nabij het Krugerpark in Witrivier, een van ‘s werelds grootste natuurreservaten. Hier kan je tot rust komen en veilig afkicken in een ontspannen omgeving.

Wil jij graag meer weten of jouw behandeling bij ons vergoed wordt door de verzekeraar? Op onze pagina ” Wordt een afkickkliniek in het buitenland vergoed?” kun je meer lezen over de verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken.

    Kliniek Zuid-Afrika