Afkickkliniek in Zuid Afrika

Onze kliniek in Zuid-Afrika is gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en psychologische problemen zoals burn-outs, depressie en trauma. Onze ervaren therapeuten bieden gepersonaliseerde behandelingen, zodat u het meeste uit uw verblijf bij ons kunt halen.

Ons holistische programma combineert therapeutische technieken en behandelingen om diepe transformationele genezing te garanderen en een levensveranderende ervaring te bieden.

Behandelingen op maat

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt behandelingen op maat voor een breed scala aan emotionele, fysieke en psychologische problemen, waaronder verslaving, burn-out, depressie en trauma. Bovendien behandelen we ook dubbele diagnoses, procesverslavingen en seksverslavingen.

Zorgzaam personeel

Ons complete behandelprogramma van wereldklasse is gevestigd in accommodaties die luxe faciliteiten omvatten. Ons multidisciplinaire team en onze zorgzame medewerkers zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen, om uw comfort en welzijn tijdens uw herstel te verzekeren, terwijl u geneest en het evenwicht in uw geest, lichaam en ziel herstelt.

Hulp bij uw verslaving

Als de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk is om te weerstaan, kan het moeilijk zijn om de eerste stap te zetten. Het herstelproces zal niet gemakkelijk zijn, maar na verloop van tijd zult u merken dat het beter met u gaat. Het is belangrijk om te beseffen dat het herstelproces tijd kost en dat er hulp beschikbaar is om u te ondersteunen bij het overwinnen van uw verslaving.

Bij White River Recovery werkt een team van deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen heel goed wat u doormaakt en gaan samen met u op zoek naar de onderliggende oorzaken van uw verslaving. Vervolgens begeleiden wij u stap voor stap, zodat u uw leven weer op kunt pakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt diverse soorten verslavingen en alle onderliggende problemen die hiermee gepaard gaan. De kliniek is gelegen nabij het Krugerpark in Witrivier, een van ‘s werelds grootste natuurreservaten. Hier kunt u tot rust komen en veilig afkicken in een ontspannen omgeving.

    Kliniek Zuid-Afrika