Afkickkliniek voor wiet

Hoewel het gebruik van wiet als plezierig en ontspannend kan worden ervaren, brengt het ook risico’s met zich mee. Het kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid en leiden tot aanzienlijke problemen in het dagelijks leven. Het stoppen met wietgebruik kan echter een uitdaging zijn. Daarom kan een gespecialiseerde afkickkliniek voor wiet van onschatbare waarde zijn.

Onze kliniek biedt een veilige omgeving en een deskundig team dat je kan helpen bij het lichamelijk en geestelijk herstellen van de verslaving die je afhankelijk heeft gemaakt van verdovende middelen. We zijn sterk gericht op jouw individuele behoeften en voorzien je van de tools die nodig zijn om een positieve verandering te bewerkstelligen. Onze aanpak richt zich op de algehele persoon: het lichaam, de geest en de ziel, en we streven ernaar om je te ondersteunen bij je herstelproces.

drug rehabilitation centres

Afkicken van drugs

Wanneer er sprake is van een periode waarin structureel wiet is gebruikt, is de kans aanzienlijk dat iemand verslaafd raakt. In een verslavingskliniek kun je op verantwoorde wijze stoppen met wiet. Dit wordt ook wel een klinische behandeling genoemd.

Bij sommige drugssoorten is het zeer gevaarlijk om zelf plotseling te stoppen. Door te kiezen voor een afkickkliniek die gespecialiseerd is in wiet, krijg je de juiste begeleiding van een deskundig team, doelgerichte therapieën en eventuele medicijnen die je herstel bevorderen. Op deze manier verklein je de kans op een terugval.

White River Recovery is een afkickkliniek in Zuid Afrika. Dankzij ons uitgebreide herstelprogramma van 6 weken kun je zich volledig richten op jouw revalidatie. Door het toepassen van een combinatie van ontwikkelende en constructieve activiteiten geven we je de handvatten die je nodig hebt voor herstel op de lange termijn. Onze persoonlijke benadering maakt dat je na de behandeling weer op een volwaardige manier in het leven kan staan.

Wanneer kom je in aanmerking voor opname in een afkickkliniek?

Je kunt bij White River Recovery terecht wanneer je zonder het gebruik van wiet niet meer kunt functioneren in het dagelijks leven. Waar je eerste ervaring met wiet misschien onschuldig was, bijvoorbeeld op een feestje of een gezellige avond met vrienden, heb je op een gegeven moment steeds meer nodig om hetzelfde effect te ervaren. Dit tot het moment dat je niet meer zonder kunt en kampt met ontwenningsverschijnselen wanneer je niet gebruikt. Je leven wordt beheerst door de gedachte hoe je aan de wiet komt en hoe je financiële situatie steeds slechter wordt om je verslaving te kunnen financieren.

Er is officieel sprake van een wietverslaving wanneer:

  • Je gebruikt om de verkeerde redenen en op ongepaste momenten. Bijvoorbeeld omdat je niet lekker in je vel zit of je gevoelens wilt onderdrukken.
  • Het wietgebruik een manier is om je spanningen en problemen te ontvluchten.
  • Je gebruikt wanneer je sombere of angstige gevoelens hebt.
  • Wiet het belangrijkste is in je leven.

steun bij het stoppen met drugs

Hulp bij afkicken

Herstellen van een drugsverslaving doe je niet alleen. Ongeacht welke drugs je gebruikt, een verslaving aan drugs is zeer destructief en kan zelfs levensbedreigend zijn. Wil je graag afkicken van je wietverslaving, maar lukt het je niet om zelfstandig te stoppen? Heb je het gevoel dat je iedere keer maar weer in de problemen komt door drugs? White River Recovery is er voor jou.

Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van diverse soorten drugsverslavingen en wij helpen je om het destructieve patroon te doorbreken.

Jouw weg naar herstel

Bij White River Recovery werkt een team van deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen heel goed wat je doormaakt en gaan samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaken van je verslaving. Vervolgens begeleiden wij je stap voor stap, zodat je je leven weer op kunt pakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt diverse soorten verslavingen en alle onderliggende problemen die hiermee gepaard gaan. De afkickkliniek is gelegen vlakbij het Krugerpark in Witrivier, een van ‘s werelds grootste natuurreservaten. Hier kun je tot rust komen en veilig afkicken in een ontspannen omgeving.

Of je je nou wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, contact opnemen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan en je vanaf daar verder helpen.

    Afkickkliniek wiet