Afkicken van drugs

Het gebruik van drugs kan leuk en ontspannen zijn. Toch is het gebruik van drugs niet zonder risico’s. Het kan blijvende schade aan de gezondheid veroorzaken en leidt vaak tot veel problemen in het dagelijks leven. Zelf stoppen met drugs kan lastig zijn. Een afkickkliniek gespecialiseerd in drugs, in een veilige omgeving en een deskundig team, kan u helpen om lichamelijk en geestelijk te herstellen van de ziekte die u nu zo afhankelijk maakt van verdovende middelen. In onze kliniek zijn wij zeer gefocust op uw individuele behoefte en geven we u de handvatten die nodig zijn om te veranderen. Dit doen we door onze inspanningen te richten op de effecten die verslavingen heeft op de gehele persona: het lichaam, de geest en de ziel.

Afkickkliniek voor drugsverslaving

Niemand kiest ervoor om verslaafd te raken. Vaak begint het gebruik onschuldig, maar onbewust kan iemand al snel de controle verliezen en daardoor afhankelijk worden van het middel. Zeker wanneer er sprake is van een periode waarin structureel drugs is gebruikt, is de kans aanzienlijk dat iemand verslaafd raakt. In een afkickkliniek kunt op verantwoorde wijze stoppen met drugs. Dit wordt ook wel een klinische behandeling genoemd. Bij sommige drugssoorten is het zeer gevaarlijk om zelf plotseling te besluiten om te stoppen. Door te kiezen voor een afkickkliniek die gespecialiseerd is in drugs, krijgt u goede begeleiding van een deskundig team, doelgerichte therapieën en eventuele medicijnen die uw herstel bevorderen. Op deze manier verkleint u de kans op een terugval.

White River Recovery is een afkickkliniek in Zuid Afrika. Middels ons uitgebreide herstelprogramma van 6 weken kunt u zich volledig richten op uw revalidatie. Door het toepassen van een combinatie van ontwikkelende en constructieve activiteiten geven we u de handvatten die u nodig heeft voor herstel op de lange termijn. Onze persoonlijke benadering maakt dat u na de behandeling weer op een volwaardige manier in het leven kan staan.

Wanneer komt u in aanmerking voor opname in een afkickkliniek?

U kunt bij White River Recovery terecht wanneer u zonder het gebruik van drugs niet meer kunt functioneren in uw dagelijks leven. Waar uw eerste drugsinname misschien onschuldig was op een feestje of een gezellige avond met vrienden, heeft u steeds meer nodig om hetzelfde effect te ervaren. Dit tot het moment dat u niet meer zonder kunt en kampt met ontwenningsverschijnselen wanneer u niet gebruikt. Uw leven wordt beheerst door de gedachte hoe u aan de middelen komt en hoe uw financiële situatie steeds slechter wordt om uw verslaving te kunnen financieren.

Er is officieel sprake van een drugsverslaving wanneer:

  • U gebruikt om de verkeerde redenen en op ongepaste momenten. Bijvoorbeeld omdat u niet lekker in uw vel zit of uw gevoelens wilt onderdrukken.
  • Het drugsgebruik een manier is om uw spanningen en problemen te ontvluchten.
  • U gebruikt wanneer u sombere of angstige gevoelens hebt.
  • Drugs het belangrijkste is in uw leven.

Hulp bij het afkicken van drugs

Herstellen van een drugsverslaving doet u niet alleen. Ongeacht welke drugs u gebruikt, een verslaving aan drugs is zeer destructief en kan zelfs levensbedreigend zijn. Wilt u graag afkicken van uw drugsverslaving, maar lukt het u niet om zelfstandig te stoppen? Heeft u het gevoel dat u iedere keer maar weer in de problemen komt door drugs? White River Recovery is er voor jou. Wij hebben jarenlange ervaring in het behandelen van diverse soorten drugsverslavingen en wij kunnen u helpen om het destructieve patroon te doorbreken.

Uw weg naar herstel

Stop uw drugsverslaving en maak uzelf en uw omgeving niet langer kapot. Kom uw verslaving aan drugs te boven door de hulp van afkickkliniek White River Recovery in te schakelen. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt drugs- en alcoholverslaving en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier komt u helemaal tot zichzelf en overwint u uw verslaving.

    Afkickkliniek drugs