Professionele verslavingszorg

White River Recovery is een afkickkliniek gelegen in Zuid-Afrika, waar we op maat gemaakte behandelingen bieden voor mensen met verslavingen. Ons ervaren team van psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen begrijpt dat elke persoon uniek is en daarom werken we samen met u om de meest geschikte behandeling voor uw specifieke situatie te bepalen. We bieden een breed scala aan therapieën en programma’s aan om u te helpen bij het afkicken in Zuid Afrika.

Ons holistische benadering houdt in dat we ons richten op de oorzaken van uw verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld. Bij White River Recovery staat u er niet alleen voor en wij bieden graag de professionele hulp die u nodig heeft om te herstellen van uw verslaving.

Ons ervaren behandelteam

Ons behandelteam in Zuid-Afrika bestaat uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Binnen ons team is een aanzienlijk deel ook ervaringsdeskundige. De behandelingen in onze afkickkliniek zijn gericht op het vergroten van inzicht in de oorzaak en functie van de verslaving. Door het doorgronden van de functie van de verslaving leggen we een gedegen fundering voor blijvend herstel.

Betrekken van naasten en omgeving

Het behandelteam van de Zuid-Afrika afkickkliniek verdiept zich in de onderliggende problematiek van de verslaving. We bespreken welke invloed omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur hebben op de verslaving en op alle betrokken.

Dit is ook in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika van grote waarde. Juist in het buitenland zijn familie en naasten van belang voor een positief herstel. Ook zij moeten ondersteund en geïnformeerd worden over de verslaving.

12 stappen behandeling

Onze behandeling in Zuid-Afrika, waarin de 12 Stappen theorie is geïntegreerd, bestaat uit overdag groepstherapieën en individuele gesprekken en ‘s avonds zelfhulpgroepen. Elke cliënt krijgt in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika een individuele behandelaar toegewezen. Naast de intensieve behandeling is er ook ruimte voor ontspanning. Zo biedt onze afkickkliniek in Zuid-Afrika onder andere een aangename woonkamer met tv en zeezicht en een tuin met verschillende terrassen en een zwembad.

Betrekken van naasten en omgeving

Het behandelteam van de Zuid-Afrika afkickkliniek verdiept zich in de onderliggende problematiek van de verslaving. We bespreken welke invloed omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur hebben op de verslaving en op alle betrokken. Dit is ook in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika van grote waarde. Juist in het buitenland zijn familie en naasten van belang voor een positief herstel. Ook zij moeten ondersteund en geïnformeerd worden over de verslaving.

Je reis naar herstel

Start jouw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om jou te helpen bij het overwinnen van verslaving en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op 

    Afkicken in Zuid Afrika