Afkicken in Zuid Afrika

White River Recovery is een afkickkliniek gelegen in Zuid-Afrika, waar we op maat gemaakte behandelingen bieden voor mensen met een verslaving. Ons ervaren team van psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen begrijpt dat elke persoon uniek is en daarom werken we samen met jou om de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke situatie te bepalen. We bieden een breed scala aan therapieën en programma’s aan om je te helpen bij het afkicken in Zuid Afrika.

Ons holistische benadering houdt in dat we ons richten op de oorzaken van je verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel je fysieke als mentale gezondheid wordt behandeld. Bij White River Recovery sta je er niet alleen voor en wij bieden graag de professionele hulp die jij nodig hebt om te herstellen van je verslaving.

Ons ervaren behandelteam

Ons behandelteam in Zuid-Afrika bestaat uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Binnen ons team is een aanzienlijk deel ook ervaringsdeskundige. De behandelingen in onze afkickkliniek zijn gericht op het vergroten van inzicht in de oorzaak en functie van de verslaving. Door het doorgronden van de functie van de verslaving leggen we een gedegen fundering voor blijvend herstel.

steun bij het herstellen van je verslaving

Betrekken van naasten

Wij verdiepen ons in de onderliggende problematiek van jouw verslaving. Hierbij kijken we onder meer welke invloed omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur hebben op je verslaving en op alle betrokken.

Daarom vinden we het extra belangrijk om jouw naasten te betrekken in het herstel. Juist wanneer je ervoor kiest om af te kicken in het buitenland, is de steun van je familie en vrienden van groot belang. Bovendien moet ook zij ondersteund en geïnformeerd worden over de verslaving.

> Kom in contact

12 stappen behandeling

Onze behandeling, waarin de 12 Stappen theorie is geïntegreerd, bestaat uit groeps- en individuele therapieën en zelfhulpgroepen. Bij ons krijg je een eigen behandelaar die jou gedurende het programma zal begeleiden. Naast de intensieve behandeling is er ook ruimte voor ontspanning. Zo beschikken we over een luxueuze woonruimte met zeezicht, een tuin met verschillende terrassen en een zwembad.

Jouw reis naar herstel

Start jouw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om jou te helpen bij het overwinnen van jouw alcohol-, drugs– en/of gedragsverslaving. en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op 

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Afkicken in Zuid Afrika