Waarom kiezen voor afkicken in Zuid-Afrika?

Als u worstelt met een verslaving en u wilt hier vanaf komen, dan kan een klinische behandeling een goede optie zijn. Maar wist u dat een behandeling in een andere omgeving wonderen kan doen voor uw herstel? In Nederland blijft u namelijk blootgesteld aan verleidingen die uw herstel kunnen belemmeren. Ook persoonlijke problemen zijn moeilijker te ontvluchten als u in uw vertrouwde omgeving blijft. Financiële problemen, conflicten met familie of vrienden en natuurlijk de directe verleidingen van uw verslaving zijn in Nederland veel dichterbij dan wanneer u in een andere omgeving bent. Dit is waarom afkicken in Zuid-Afrika zo populair is.

Bij White River Manor werken ervaren professionals samen met u om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat gericht is op uw unieke behoeften en uitdagingen. Wij gebruiken een combinatie van individuele en groepstherapie, mindfulness praktijken en buitenactiviteiten om u te helpen een duurzaam herstel te bereiken.

voordelen afkicken zuid afrika

Geniet van de voordelen van een prachtige natuurlijke omgeving

Waarom zou u kiezen voor onze behandeling in Zuid-Afrika? Ons afkickcentrum ligt midden in de natuur en biedt een serene en vredige omgeving waarin u zich volledig kunt richten op uw herstel. U wordt omgeven door weelderige bossen, glooiende heuvels en adembenemende landschappen, waardoor ons centrum de perfecte ontsnapping is aan de stress van alledag.

Onze holistische benadering van de behandeling omvat buitenactiviteiten zoals wandelen, yoga en meditatie, waardoor u weer in contact komt met de natuur en innerlijke rust kunt vinden. Onze natuurlijke omgeving biedt ook een unieke kans om nieuwe hobby’s te verkennen en nieuwe passies te ontdekken, wat kan helpen om op lange termijn nuchter te blijven.

Profiteer van faciliteiten van wereldklasse en deskundige zorg

Ons rehabilitatiecentrum biedt faciliteiten van wereldklasse en deskundige zorg, zodat uw reis naar nuchterheid zo soepel en comfortabel mogelijk verloopt. Onze faciliteiten omvatten comfortabele en ruime accommodatie, gastronomische maaltijden bereid door topkoks en ultramoderne therapieruimtes uitgerust met de nieuwste technologieën. Ons team van deskundige therapeuten, counselors en medische professionals zal u bij elke stap van de weg bijstaan en u steun en begeleiding bieden terwijl u werkt aan een nieuw leven van soberheid.

Wilt u meer weten over onze verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

    Waarom afkicken in Zuid Afrika?