Alcoholverslaving

Verslaafd zijn aan alcohol begint vaak geleidelijk, maar kan leiden tot ernstige problemen in het dagelijks functioneren. Het komt in alle lagen van de bevolking voor en is een sluipende ziekte die tot lichamelijk en geestelijk verval kan leiden.

Oorzaken en kenmerken van een alcoholverslaving

Verschillende oorzaken kunnen bijdragen aan het ontstaan van alcoholverslaving, zoals erfelijkheid, opvoeding, stress, depressiviteit en sociale druk. Tolerantie en gewenning zijn ook veelvoorkomende oorzaken. Het herkennen van de symptomen en kenmerken van alcoholverslaving is belangrijk om tijdig hulp te zoeken.

Herstel is mogelijk

Bij White River Recovery geloven we dat herstel mogelijk is en helpen we mensen hun leven terug te krijgen. Ons programma richt zich specifiek op de behandeling van alcoholverslaving en het opbouwen van een gezonde, nuchtere levensstijl.

  Van alcoholmisbruik naar verslaving

  Als de grens van alcoholgebruik verschuift naar misbruik, kan alcoholverslaving snel volgen. Het is belangrijk om te weten wanneer iemand alcoholverslaafd is en hulp te zoeken om verdere problemen te voorkomen. Herkent u zich hierin? Neem dan contact op.

   Hulp bij uw alcoholverslaving

   Heeft u het vermoeden dat u verslaafd aan alcohol bent of kunt u de drang om alcohol te drinken niet weerstaan? De eerste stap om dit aan te pakken kan moeilijk zijn, maar het herstelproces zal uiteindelijk leiden tot verbetering.

   Het team van White River Recovery bestaat uit deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen die begrijpen wat u doormaakt. Samen met u zoeken we naar de onderliggende oorzaken van uw alcoholverslaving en begeleiden we u stap voor stap om uw leven weer op te pakken. Onze kliniek in Zuid-Afrika biedt behandeling voor verschillende verslavingssoorten en onderliggende problemen, inclusief alcoholverslaving. We zijn gelegen vlakbij het Krugerpark in Witrivier, een prachtig natuurreservaat waar u tot rust kunt komen en hulp krijgt om uw alcoholverslaving te overwinnen

    Verslaafd aan Alcohol