Verslaafd aan alcohol

Verslaafd zijn aan alcohol begint vaak geleidelijk, maar kan leiden tot ernstige problemen in het dagelijks functioneren. Het komt in alle lagen van de bevolking voor en is een sluipende ziekte die tot lichamelijk en geestelijk verval kan leiden.

Bij White River Recovery geloven we dat herstel mogelijk is en helpen we mensen hun leven terug te krijgen. Ons programma richt zich specifiek op de behandeling van alcoholverslaving en het opbouwen van een gezonde, nuchtere levensstijl.

alcoholisme behandelen afkickkliniek in het buitenland

Oorzaken en kenmerken van een alcoholverslaving

Verschillende oorzaken kunnen bijdragen aan het ontstaan van alcoholverslaving, zoals erfelijkheid, opvoeding, stress, depressiviteit en sociale druk. Tolerantie en gewenning zijn ook veelvoorkomende oorzaken. Het herkennen van de symptomen en kenmerken van alcoholverslaving is belangrijk om tijdig hulp te zoeken.

Van alcoholmisbruik naar verslaving

Als de grens van alcoholgebruik verschuift naar misbruik, kan alcoholverslaving snel volgen. Het is belangrijk om te weten wanneer iemand alcohol verslaafd is en hulp te zoeken om verdere problemen te voorkomen. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op.

Hulp bij jouw alcoholverslaving

Heb jij het vermoeden dat je verslaafd aan alcohol bent of kan je de drang om alcohol te drinken niet weerstaan? De eerste stap om dit aan te pakken kan moeilijk zijn, maar het herstelproces zal uiteindelijk leiden tot verbetering.

Het team van White River Recovery bestaat uit deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen die begrijpen wat je doormaakt. Samen met jou zoeken we naar de onderliggende oorzaken van jouw alcoholverslaving en begeleiden we jou stap voor stap om jouw leven weer op te pakken. Onze kliniek in Zuid-Afrika biedt behandeling voor verschillende verslavingssoorten en onderliggende problemen, inclusief alcoholverslaving. We zijn gelegen vlakbij het Krugerpark in Witrivier, een prachtig natuurreservaat waar je tot rust kunt komen en hulp krijgt om jouw alcoholverslaving te overwinnen

    Verslaafd aan Alcohol