Cocaïneverslaving

Coke verslaving is een serieuze en vaak destructieve verslaving die het leven van de verslaafde en zijn omgeving kan verwoesten. Het begint vaak met experimenteel gebruik van recreatieve drugs in sociale situaties. Helaas kan dit snel uit de hand lopen en leiden tot excessief en herhaaldelijk gebruik tot het punt dat de verslaafde afhankelijk wordt.

Op maat gemaakte behandelingen

Ons programma voor een cocaïneverslaving is gebaseerd op een combinatie van medische en psychologische behandelingen en holistische benaderingen. We bieden 24/7 toezicht, zodat u altijd de hulp krijgt die u nodig heeft en we werken samen met u om u te helpen volledig te herstellen. En hierdoor terug te keren naar een gezond en bevredigend leven.
 
Onze behandelingen omvatten medicatie-assistentie, individuele therapie, groepstherapie, gezinstherapie en cognitieve gedragstherapie. We richten ons ook op het aanleren van gezonde coping-mechanismen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dit doen we om triggers te herkennen en te vermijden die tot terugval kunnen leiden.

Ook hebben wij meerdere afkickkliniek locaties waar ons team van White River Recovery en White River Manor u verder helpen bij het proces.

Waarom het belangrijk is om hulp te zoeken

Als u of iemand die u kent worstelt met coke verslaving, is het belangrijk om te weten dat het geen teken van zwakte is om hulp te zoeken. Drugsverslaving is een complexe hersenaandoening en het is niet iets dat iemand in zijn eentje kan overwinnen.

Dubbele diagnose behandeling

We begrijpen dat coke verslaving vaak samengaat met andere psychische stoornissen, zoals angst, depressie en PTSS. Onze ervaren professionals kunnen tegelijkertijd deze stoornissen behandelen en dubbele diagnose behandeling aanbieden.

Hulp bij een coke verslaving

White River Recovery is toegewijd aan het helpen van mensen die lijden aan coke verslaving om hun leven terug te krijgen. Als u of iemand die u kent worstelt met coke verslaving, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder op uw pad naar herstel.

    Coke verslaving