Coke verslaving behandelen

Coke verslaving is een serieuze en vaak destructieve verslaving die jouw leven en dat van je omgeving kan verwoesten. Het begint vaak met experimenteel gebruik van recreatieve drugs in sociale situaties. Helaas kan dit snel uit de hand lopen en leiden tot excessief en herhaaldelijk gebruik tot het punt dat je afhankelijk wordt.

Heb je het idee dat jouw coke gebruik steeds verder uit de hand loopt? Naast informatie, kun je bij verslavingskliniek White River Recovery ook terecht voor een intensief traject om grip te krijgen en te stoppen met cocaïne. Plan vandaag nog een vrijblijvende intake, ons team staat voor je klaar.

Op maat gemaakte behandelingen

Ons programma om te herstellen van je coke verslaving is gebaseerd op een combinatie van medische en psychologische behandelingen en holistische benaderingen. We bieden 24/7 toezicht, zodat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt en we werken samen met jou om je te helpen volledig te herstellen. En hierdoor terug te keren naar een gezond en bevredigend leven.
 
Onze behandelingen omvatten medicatie-assistentie, individuele en groepstherapie, gezinstherapie en cognitieve gedragstherapie. We richten ons ook op het aanleren van gezonde coping-mechanismen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dit doen we om triggers te herkennen en te vermijden die tot terugval kunnen leiden.

support bij verslaving

Hulp bij verslaving

Worstel jij of iemand die je kent met een verslaving? Weet dat het geen teken van zwakte is om hulp te zoeken. Drugsverslaving is een complexe hersenaandoening en het is niet iets dat iemand in zijn eentje kan overwinnen.

> Kom in contact

Dubbele diagnose behandeling

In veel gevallen gaat een coke verslaving samen met andere psychische stoornissen, zoals angst, depressie en PTSS. Onze ervaren professionals kunnen tegelijkertijd deze stoornissen behandelen en dubbele diagnose behandeling aanbieden.

Herstellen van verslaving

White River Recovery is toegewijd aan het helpen van mensen die te maken hebben met verslaving om hun leven terug te krijgen. Als jij of iemand die je kent worstelt met coke verslaving, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder op jouw pad naar herstel.

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Coke verslaving