Afkickkliniek in Zuid Afrika

Als u op zoek bent naar professionele hulp voor uw verslaving en de controle weer terug wilt krijgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze afkickkliniek in het buitenland, gelegen in Zuid Afrika, is gespecialiseerd in het behandelen van diverse verslavingen en psychologische problemen zoals burn-outs, depressies en trauma’s. Omdat u uw revalidatietraject ver weg van uw dagelijks leven volgt, kunt u volledig tot uzelf komen en uw verslaving overwinnen.

Herstellen van een verslaving doet u niet alleen. Bij White River Recovery bieden we u graag de professionele hulp die u nodig heeft. Ieder mens is uniek. Daarom is onze zorg maatwerk. In samenspraak met u bepalen wij welke behandeling voor uw verslaving het beste is.

Onze behandelingen

Bij ons krijgt elke cliënt een persoonlijke behandeling op maat door ervaren therapeuten, zodat ze tijdens hun verblijf de best mogelijke zorg krijgen. Ons holistische programma combineert verschillende therapieën en behandelingen om diepgaande genezing te bieden en uw leven te veranderen. Het omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende therapieën in de spa, trainingen zoals golf en paardrijden, gezonde voeding en spannende avontuurlijke activiteiten zoals safari’s en wildwatervaren. Gedurende het programma zal u verblijven in een luxe accommodatie, waar u volledig tot rust kunt komen.

Wie we helpen

Wij bieden hulp aan mensen met verslavingen en de onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. We bieden gepersonaliseerde aanpak per cliënt aan om ervoor te zorgen dat de cliënt de beste hulp krijgt die nodig is.

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven. Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Prijzen en accommodatie

We streven ernaar om het herstelproces voor elke cliënt levensveranderend te maken. We werken nauw samen met elke cliënt om ervoor te zorgen dat hun tijd hier effectief wordt gebruikt en dat ze tevreden zijn met de behandeling. Bij ons zijn alle kamerprijzen inclusief een vrije tijd pakket met onder andere een Kruger National Park Safari, een olifantenontmoeting, een panoramatour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij uw verslaving

Is de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zult u zien dat het beter gaat.

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen maar al te goed wat u doormaakt. Samen met u gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van uw verslaving en begeleiden u stap voor stap zodat u uw leven weer kan oppakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt verschillende verslavingssoorten en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier komt u helemaal tot zichzelf en kunt u in een veilige omgeving afkicken.

    Afkickkliniek buitenland