Afkickkliniek in Zuid Afrika

Als je op zoek bent naar professionele hulp voor je verslaving en de controle weer terug wilt krijgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze afkickkliniek in het buitenland, gelegen in Zuid Afrika, is gespecialiseerd in het behandelen van diverse verslavingen en psychologische problemen zoals burn-outs, depressies en trauma’s. Omdat je het revalidatietraject ver weg van je dagelijks leven volgt, kun je volledig tot jezelf komen en je verslaving overwinnen.

Herstellen van een verslaving doe je niet alleen. Bij White River Recovery bieden we je graag de professionele hulp die je nodig hebt. Ieder mens is uniek. Daarom is onze zorg maatwerk. In samenspraak met jou bepalen wij welke behandeling voor je verslaving het beste is.

Onze behandelingen

Bij ons krijg je een persoonlijke behandeling op maat door ervaren therapeuten, zodat je tijdens je verblijf de best mogelijke zorg ervaart. Ons holistische programma combineert verschillende therapieën en behandelingen om diepgaande genezing te bieden en je leven te veranderen. Het omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluatie, medisch management, aanvullende therapieën in de spa, trainingen zoals golf en paardrijden, gezonde voeding en spannende avontuurlijke activiteiten zoals safari’s en wildwatervaren. Gedurende het programma zal je verblijven in een luxe accommodatie, waar je volledig tot rust kunt komen.

Wie we helpen

Wij bieden hulp aan mensen met verslavingen en de onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. Bij ons kun je terecht voor een gepersonaliseerde aanpak en ontvang je de beste hulp die nodig is voor jouw specifieke zorgvraag.

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven. Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Prijzen en accommodatie

We streven ernaar om het herstelproces voor elke cliënt levensveranderend te maken. We werken nauw samen met elke cliënt om ervoor te zorgen dat hun tijd hier effectief wordt gebruikt en dat ze tevreden zijn met de behandeling. Bij ons zijn alle kamerprijzen inclusief een vrije tijd pakket met onder andere een Kruger National Park Safari, een olifantenontmoeting, een panoramatour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij jouw verslaving

Is de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zult u zien dat het beter gaat.

Bij White River Recovery werkt een team van deskundige psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen heel goed wat je doormaakt. Samen met jou gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van je verslaving. Vervolgens begeleiden wij je stap voor stap, zodat je je leven weer op kunt pakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt diverse soorten verslavingen en alle onderliggende problemen die hiermee gepaard gaan. De kliniek is gelegen vlakbij het Krugerpark in Witrivier, een van ‘s werelds grootste natuurreservaten. Hier kun je tot rust komen en veilig afkicken in een ontspannen omgeving.

Of je je nou wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, contact opnemen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan en je vanaf daar verder helpen.

    Afkickkliniek buitenland