Verslavingskliniek in Zuid Afrika

Bij White River Recovery bieden wij maatwerk behandelingen, omdat wij begrijpen dat elke persoon uniek is. Samen met jou bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Wij bieden een scala aan therapieën en programma’s aan om mensen te helpen hun verslavingen te overwinnen. Hierbij richten wij ons op het aanpakken van de oorzaken van de verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Onze verslavingskliniek in Zuid Afrika bevindt zich tussen het mooie gebergte bij de witrivier.

Herstellen van een verslaving doe je niet alleen. Bij White River Recovery bieden wij jou graag de professionele hulp die je nodig hebt. Wij geloven dat een holistische benadering, waarbij zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld, de beste manier is om jou te helpen bij jouw herstelproces.

Persoonlijke behandeling

Bij White River Recovery zijn wij zeer gefocust op de individuele behoeften van de cliënt. Dit doen wij door ons te richten op de gehele persona: het lichaam, de geest en de ziel. Een verslaving beïnvloed de algehele fysieke toestand. Onze behandelingen integreren lichaamsbeweging en een grote variatie van buitenactiviteiten. Hierdoor leer je hoe je met jouw lichaam om dient te gaan. Zo worden er ook gezonde gewoontes ontwikkeld die in het verdere leven bijblijven.

Verslaving gaat vaak gepaard met psychische aandoeningen. Wij bieden dubbele diagnose behandelingen aan. Samen met psychiaters en psychologen bieden wij jouw hulp om de mentale effecten van jouw verslaving te overwinnen.

Ons programma gebruikt de 12 stappen als een gids in het herstelproces. Wij streven ernaar spirituele principes bij te brengen zoals: hoop, integriteit en discipline.

Waarom afkicken in een kliniek?

Een opname in een verslavingskliniek in Zuid Afrika biedt verschillende voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is de structuur die het biedt. Je wordt niet alleen geholpen om van jouw verslaving af te komen, maar ook om dagelijkse routines te helpen ontwikkelen. Hiermee wordt verleiding en afleiding voorkomen.

Ook biedt een afkickkliniek een veilige en bemoedigende omgeving om het herstel aan te sporen. Hierdoor ben je omringt door mensen die zich in dezelfde situaties bevinden als jij. Deze mensen begrijpen jouw situatie en weten hoe het is om met emotionele bagage te kampen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een netwerk van steun te creëren. Je krijgt de beste begeleiding met hoogwaardige zorg. Met deze begeleiding kan jij jouw verslaving overwinnen.

Afkicken zuid afrika natuur

Wie we helpen

We zijn gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. Wij bieden gepersonaliseerde aanpak per cliënt aan om ervoor te zorgen dat de cliënt de beste hulp krijgt die nodig is.

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven.
  • Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Het team

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Met 24 uur per dag professionele verpleging zorgt het team voor persoonlijke zorg die inspeelt op jouw behoeften. De seniors van het team hebben zelf de weg naar herstel moeten belopen. Met deze ervaringen brengen ze je binnen 6 weken op weg naar herstel.

Tuin White River Recovery

Prijzen en accommodatie

Ons doel is om het herstelproces van elke cliënt levensveranderend te maken. We werken nauw samen met iedere cliënt om er zeker van te zijn dat hun tijd hier effectief wordt benut en dat ze tevreden zijn met de behandeling. Bij ons zijn de kamerprijzen inclusief een vrije tijd pakket met onder andere een safari in het Kruger National Park, een ontmoeting met olifanten, een panoramatour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij jouw verslaving

Is de drang om toe te geven aan jouw verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zal je zien dat het beter gaat.

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen maar al te goed wat je doormaakt. Samen met jou gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw verslaving. Wij begeleiden jou stap voor stap zodat jij jouw leven weer kan oppakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt verschillende verslavingen en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier kom je helemaal tot jezelf en kan je in een veilige omgeving afkicken.

    Verslavingskliniek Zuid Afrika