Doe de rondleiding

Onze prachtige locatie

Onze locatie van 7 hectare, gelegen op enkele minuten ten zuidwesten van het Kruger National Park, loopt langs de serene Witte Rivier en vormt het decor voor herstel. Bel ons of stuur ons een e-mail en wij zullen een tijdstip afspreken waarop je onze locatie persoonlijk kunt komen bekijken.

Vrouwenvertrek

De dames hebben hun eigen aparte ruimtes en een charmant privéhuis bestaande uit een tweepersoonskamer en 2 ruime slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers

Galerij Bekijken

Slaapvertrek

Onze nette en bruisende vierpersoonskamers zorgen ervoor dat u zich nooit eenzaam zult voelen.

Galerij Bekijken

Twee- en driepersoonskamers

Als u van gezelschap houdt, overweeg dan om een van onze semi-privé twee- of driepersoonskamers te kiezen, met eigen badkamer.

Galerij Bekijken

Eenpersoonskamers

Voor degenen die de voorkeur geven aan discretie en afzondering, is er een select aantal privékamers beschikbaar om ruimte te bieden voor dagboeken, lezen en herstellen.

Galerij Bekijken

Onze faciliteit

Ontspan op een van onze rustieke buitenschommels of neem een verfrissende duik in het met rotsen versierde zwembad om uw hoofd leeg te maken. Het onlangs vernieuwde eetgedeelte is ruim, evenals de recreatielounge. RCWR beschikt over een volledig uitgeruste industriële keuken en wasruimte, evenals een winkel en individuele therapieruimtes.

Galerij Bekijken

Activiteiten

We bieden maandelijkse safari-excursies vol met verschillende actie-activiteiten of ontspannende alternatieven, om de schoonheid van ons nabijgelegen Kruger Park en de omliggende natuurlijke landschappen te waarderen, waaronder de Panorama Route en de Blyde River Canyon.

Galerij Bekijken