Doe de Rondleiding / Onze faciliteit

Wat onze kliniek te bieden heeft

Ontsnap naar onze gerenommeerde faciliteit in het majestueuze Zuid Afrika, omringd door natuurlijke bossen en prachtige natuurpaden langs de aangrenzende White River. Het Recovery Center werd in 2016 opgericht door een ervaren team dat de noodzaak inzag van een wereldklasse verslavingskliniek tegen betaalbare prijzen. In tegenstelling tot veel andere centra voor langdurige behandeling, kunnen we dagelijkse therapeutische en educatieve groepssessies aanbieden, onder begeleiding van zowel klinisch psychologen als verslavingsprofessionals en ervaringsdeskundigen.

Neem de tijd om te herstellen en je identiteit terug te vinden, terwijl je momenten van diepe reflectie vindt in de 7 hectare aan uitgestrekt tuinen vol met inheemse bomen. Ontspan op een van onze rustieke buitenschommels of neem een verfrissende duik in het met rotsen versierde zwembad om zo je hoofd leeg te maken. Het onlangs vernieuwde eetgedeelte is ruim, net als de recreatielounge. Onze kliniek beschikt over een volledig uitgeruste industriƫle keuken en wasruimte, evenals een winkel en individuele therapieruimtes.

We proberen verschillende aanpakken om negatieve gedachten te veranderen en slimme denkgewoonten te ontwikkelen. Tegelijkertijd leren we je nieuwe vaardigheden en werken we aan je herstel voor de lange termijn.