Afkickkliniek in Zuid-Afrika prijs

Bij White River Recovery streven we ernaar om behandelingen op maat aan te bieden, omdat elk persoon uniek is. Samen met u bepalen we welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Ons aanbod omvat een breed scala aan therapieën en programma’s die gericht zijn op het overwinnen van verslavingen. We leggen de nadruk op het aanpakken van de oorzaken van de verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Herstel van een verslaving is een proces waarbij u niet alleen staat. Bij White River Recovery bieden we de professionele ondersteuning die u nodig heeft. We geloven dat een holistische benadering, waarbij zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld, de beste manier is om u te helpen bij uw herstelproces.

Onze behandelingen

Bij ons ontvangt elke cliënt een op maat gemaakte behandeling, verzorgd door ervaren therapeuten, om tijdens hun verblijf de best mogelijke zorg te bieden. Ons holistische programma combineert verschillende therapieën en behandelingen om diepgaand herstel te bevorderen en uw leven te transformeren. Het programma omvat intensieve individuele therapie, psychiatrische evaluaties, medisch beheer, aanvullende wellness-therapieën, en trainingen zoals golf en paardrijden, evenals aandacht voor gezonde voeding en avontuurlijke activiteiten zoals safari’s en wildwatervaren. Tijdens uw verblijf geniet u van luxe accommodatie waar volledige ontspanning en rust centraal staan.

Wie we helpen

We zijn gespecialiseerd in helpen met verslavingen en de onderliggende problemen, zoals burn-out, depressie, angststoornissen, trauma, procesverslavingen en spanningsproblemen. We bieden gepersonaliseerde aanpak per cliënt aan om ervoor te zorgen dat de cliënt de beste hulp krijgt die nodig is

  • Verslaving is een complexe aandoening die meerdere ongewenste gevolgen heeft voor ons dagelijks leven. Een bepaald niveau van angst is normaal, maar voor degenen die lijden aan een angststoornis kan het slopend worden.
  • Een burn-out is het resultaat van buitensporig veel uren werken en het niet nemen van rust. 
  • Depressies hebben een negatieve invloed op hoe we denken, voelen en ons gedragen.
  • Mensen bij wie een verslaving wordt vastgesteld, lijden vaak aan andere psychische aandoeningen of gedragsstoornissen
  • Procesverslaving en seksverslaving worden gekenmerkt door een dwangmatige impuls om herhaaldelijk een bepaald gedrag aan te gaan, zelfs als dit schadelijke gevolgen heeft.
  • Trauma kan schokkende, beangstigende of gevaarlijke ervaringen omvatten, zoals gewelddadigheden, misbruik, ernstige ongevallen, oorlog, verkrachting en ernstige ziekte.

Prijzen en accommodatie

Ons streven is om het herstelproces van elke cliënt een levensveranderende ervaring te maken. We werken nauw samen met elke cliënt om ervoor te zorgen dat hun tijd hier optimaal wordt benut en dat ze tevreden zijn met de geboden behandeling. Bij ons zijn de kamerprijzen inclusief een uitgebreid vrijetijdspakket, waaronder een safari in het Kruger National Park, een ontmoeting met olifanten, een panoramische tour, twee avontuurlijke activiteiten en twee volledige lichaamsmassages.

Hulp bij uw verslaving

Is de drang om toe te geven aan uw verslaving te sterk om er weerstand aan te kunnen bieden? De eerste stap is moeilijk, het proces zal niet vanzelf gaan, maar uiteindelijk zult u zien dat het beter gaat.

Het team van White River Recovery bestaat uit ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Wij begrijpen maar al te goed wat u doormaakt. Samen met u gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaken van uw verslaving en begeleiden u stap voor stap zodat u uw leven weer kan oppakken. Onze locatie in Zuid-Afrika behandelt verschillende verslavingssoorten en alle onderliggende problematiek. De kliniek ligt vlakbij een van de grootste natuurreservaten ter wereld: het Krugerpark in Witrivier. Hier komt u helemaal tot zichzelf en kunt u in een veilige omgeving afkicken.

    Afkickkliniek Zuid-Afrika Prijs