Professionele verslavingszorg

White River Recovery is een afkickkliniek in Zuid-Afrika die op maat gemaakte behandelingen biedt voor mensen met verslavingen. Ons team van ervaren psychologen, counselors, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen begrijpt dat elk persoon uniek is. Daarom werken we samen met u om de meest geschikte behandeling voor uw specifieke situatie te bepalen. We bieden een breed scala aan therapieën en programma’s om u te helpen bij het afkicken in Zuid-Afrika.

Onze benadering richt zich op de oorzaken van uw verslaving, het aanleren van nieuwe copingmechanismen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, waarbij zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid wordt behandeld. Bij White River Recovery staat u er niet alleen voor en wij bieden graag de professionele hulp die u nodig heeft om te herstellen van uw verslaving.

ijjjjjj

Ons ervaren behandelteam

In Zuid-Afrika hebben wij een professioneel behandelteam samengesteld dat bestaat uit een psychiater, psychologen, een maatschappelijk werker en verpleegkundigen. Bovendien maakt een belangrijk deel van ons team ook gebruik van hun eigen ervaringen om u zo goed mogelijk te helpen. Onze behandelingen zijn speciaal ontworpen om inzicht te geven in de oorzaak van uw verslaving, zodat u een stevige basis krijgt voor blijvend herstel.

Betrekken van dierbaren en omgeving

Binnen ons team van de afkickkliniek in Zuid-Afrika zijn we toegewijd aan het begrijpen van de dieperliggende oorzaken van verslaving. We onderzoeken de invloed van omgevingsfactoren zoals werk, school, buurt, religie en cultuur op de verslaving en alle betrokkenen.

Het is van onschatbare waarde om ook in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika de familie en naasten te betrekken bij het herstelproces. Wij erkennen hun belangrijke rol en bieden daarom de nodige ondersteuning en informatie om hen te helpen bij het ondersteunen van hun geliefde in het herstelproces.

Onze behandelmethode

Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika integreert de 12-Stappen theorie in de behandeling, waarbij dagelijks groepstherapie en individuele gesprekken plaatsvinden. ‘s avonds worden hulpgroepen aangeboden. Om de behandeling persoonlijker te maken, wordt elke cliënt in onze kliniek gekoppeld aan een individuele behandelaar. In onze faciliteit is er naast intensieve behandeling ook ruimte voor ontspanning. Onze kliniek biedt een comfortabele woonkamer met uitzicht op zee, een tuin met diverse terrassen en een zwembad.

Je reis naar herstel

Start jouw weg naar herstel bij White River Recovery. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt professionele hulp en begeleiding van ons ervaren behandelteam om jou te helpen bij het overwinnen van verslaving en het bereiken van een gezonde levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op 

    Afkicken Zuid Afrika