• Getuigenissen

Ik heb een doel in mijn leven gevonden

RCWR is voor mij een absolute levensveranderende ervaring geweest. Ik kwam hier op zoek naar antwoorden en met de hulp van een aantal geweldige counselors heb ik een doel voor mijn leven gevonden. Het programma werkt gewoon. Ik heb meer inzicht gekregen in wat een evenwichtig en gestructureerd leven werkelijk inhoudt. Na deze drie maanden heb ik het gevoel dat ik een betere kans heb om geluk en vervulling in mijn leven te vinden.

Tyron

Ik zou RCWR aanbevelen

Ik ben nu 12 jaar in en uit herstel en ik kan zeggen dat White River Recovery Centre de meest professionele faciliteit is waar ik ooit ben geweest. De belangrijkste factoren zijn de combinatie van epische één op één en groepstherapie sessies. Ik heb eindelijk echt, diep en oprecht ontdekt wie ik ben en vanuit dit platform kan ik verder gaan en een gelukkiger leven leiden. Voor iedereen die worstelt met verslaving. Waar je ook staat in het leven, ik zou RCWR aanbevelen.

Robbie

Levensveranderende ervaring

Mij aanmelden bij RCWR is de meest waardevolle beslissing die ik tot nu toe heb genomen. Met recht een levensveranderende ervaring te noemen. Ik zou RCWR aanraden aan iedereen die er klaar voor is om de volgende stap te zetten en hun leven drastisch willen veranderen. Want dit is wat het voor mij heeft gedaan. Het werkt!

Jacobus

Het heeft mijn leven veranderd.

Het beste herstelproces dat ik ooit heb meegemaakt. Het heeft mijn leven veranderd. Alan Stachan en Mike Freeman, heel erg bedankt dat jullie mij weer hoop hebben Gegeven, een doel en een nieuwe richting in mijn leven. Ik sta voor altijd bij jullie in het krijt voor het teruggeven van waarheid en liefde in mijn leven. Ik hou zielsveel van jullie broeders van Christus.

Brian

Een plek vol liefde en steun

Ik was gebroken, kapot en niet te vertrouwen. Ik was een 21-jarige Nederlandse jongen die uitgleed en viel in zijn constante zoektocht naar geluk en gevecht met mijn emoties. Ik was gevangen door drugs die me gelukkig maakte en troostte. Dat was totdat ik een label boven mijn hoofd kreeg waarop stond verslaafd. Mijn geld, geliefden, relaties, alle dingen waar ik voor stond was ik verloren. Het duurde even voordat ik accepteerde dat ik een probleem had en hulp nodig had. Toen ik eenmaal om hulp vroeg, leidde het me naar een plek vol met mensen die hetzelfde probleem hadden als ik. Een plek vol liefde en steun. Het hielp me om te gaan met mijn emoties. Het leerde me de lessen waardoor ik van mezelf ging houden, om te zien dat ik geweldige dingen ga doen en dat ik het leven aankan. White River Recovery Center is een veilige plek zonder enig oordeel die sereniteit en wijsheid in je leven brengt en dat moet ik nu uitdragen.

Utah

Ik heb een gevoel van rust in mezelf gevonden

Deze plek is heel speciaal voor mij. Het is precies wat ik nodig had om mijn nieuwe leven in herstel een kickstart te geven in elk aspect. Van de therapie en de activiteiten tot de gemeenschapsomgeving en al zijn beproevingen en tegenslagen. Het is een bescheiden en hartelijke omgeving. Voor iemand zoals ik die alles had verloren, zowel hoop als mezelf en mijn identiteit, stelde deze plek mij in staat om tot mezelf te komen en te werken aan de dingen waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Het voelt alsof ik Een nieuwe familie heb, naast mijn familie van thuis. Het belangrijkste is dat ik mij weer een compleet Mens voel en dat ik weer een functionerend lid van de samenleving kan worden. Niet elke dag was gemakkelijk, maar hier was ik veilig om die moeilijke dagen te hebben en kreeg ik de hulp die ik nodig had om er doorheen te komen. Ik vond een gevoel van vrede in mezelf en fundament voor een positieve richting in mijn leven en toekomst. Ik zal iedereen hier voor altijd dankbaar zijn, ik heb de laatste 4 maanden meer gelachen en gehuild dan ik mij kan herinneren. Dit is zonder twijfel de beste en meest zinvolle en doelgerichte ervaring van mijn leven.

Sense of Peace

Opnieuw waarde gehecht aan het leven

Ik kwam hier gebroken binnen. Ik dacht dat ik kwam voor een meth- en opiaatverslaving, maar ik kwam erachter dat mijn verslaving dieper zat. Het team hier in White River hielp me mijn potentieel te zien en er nieuwe waarde aan toe te voegen. Ik heb eindelijk weer een doel en neem mijn leven terug.

Bereket

Vriendelijk, gepassioneerd en toegewijd personeel

De afgelopen zeven jaar vecht ik tegen een crystal meth verslaving. Hierdoor ben ik alles kwijtgeraakt, inclusief mezelf. Ik ben in zeven afkickklinieken geweest, waarvan sommige zeer ineffectief en niet geregistreerd waren. Ik verloor alle hoop, geloof, doel en mijn zin om te leven totdat ik aankwam bij White River Recovery Centre. Vriendelijke, gepassioneerde en toegewijde medewerkers die behandelen met waardigheid en respect. De aangeboden therapie is nergens anders beter. Ik beveel RCWR dan ook ten zeerste aan en ben erg dankbaar dat ik hier een programma van 3 maanden heb voltooid.

Passionate Staff

Deze plek werkt

Deze plek heeft mij echt geholpen. Het personeel en de gemeenschap bestaat uit zeer toegewijde en goede professionals. Dag en nacht staan ze altijd voor je klaar. Deze plek werkt.

This Place Works

Medewerkers met passie

White River Recovery wordt gerund door een groep toegewijde, gepassioneerde medewerkers die oprecht geven om hun patiënten en compassie tonen.

Edward

Geen spijt

Het was een uitdaging maar de moeite waard, ik heb er geen moment spijt van gehad.

MDU

Het vinden van kracht

Ik heb de kracht gevonden om eropuit te gaan en een succes van mijn leven te maken.

Glovani

    Getuigenissen