Hoofdtherapeut

Hoofdtherapeut

Dr Magda Rall

Magda is gepromoveerd in multidisciplinaire studies (sociologie en psychologie) aan de Universiteit van Calvarie. In de loop der jaren heeft ze verschillende cursussen over counselingtechnieken gevolgd aan de universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika en ze heeft 25 jaar in de zorg gewerkt, voornamelijk in de particuliere sector.

Magda heeft de laatste vier jaar doorgebracht in de rehabilitatie, waarbij ze de gelegenheid heeft gehad om tijd door te brengen met gezinnen van druggebruikers, om het toekomstige leven voor beide partijen te bespreken.

In 2014 werd ze geselecteerd voor het VODACOM South African “Change The World” team als vrijwilliger voor hun outreach programma. Ze heeft ook bijgedragen aan het tijdschrift Buddies for Life, dat zich richt op het leven na een trauma.

In 2015 greep Magda de kans om op persoonlijk niveau tijd door te brengen met druggebruikers toen ze de functie van Resident Psychologist bij een afkickcentrum aanvaardde. In augustus 2016 accepteerde ze een aanbod van White River Manor en voegde zich bij het team als hun inwonende psycholoog.

De afgelopen 13 jaar was Magda de facilitator van de CANSA Support groep in Nelspruit en in 2016 ontving ze de Mariette Loots National award als Zuid-Afrikaanse CANSA-vrijwilliger van het jaar.

Team Members

Related Departments

Gert Janse Van Rensburg

Psycholoog en paardentherapeut