Rehab in Zuid Afrika – De plek voor genezing

Bij White River Recovery begrijpen we als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met verslaving. We weten hoe het uw leven, uw relaties en uw algehele welzijn kan beïnvloeden. Daarom zijn we toegewijd om deskundige zorg, medelevende ondersteuning en bewezen resultaten voor herstel van verslaving te bieden. Onze evidence-based behandelprogramma’s zijn ontworpen om u of uw geliefde te helpen de verslaving te overwinnen en langdurig herstel te bereiken. Kies daarom voor rehab in Zuid Afrika.

Verslavingsbehandeling bij White River Recovery

Onze benadering op het gebied van verslavingsbehandeling

White River Recovery hanteert een holistische benadering van verslavingsbehandeling. Onze programma’s richten zich op het genezen van geest, lichaam en ziel, en zijn ontworpen om de onderliggende problemen die bijdragen aan verslaving aan te pakken. Wij geloven dat verslaving een behandelbare ziekte is en dat herstel mogelijk is met de juiste steun en begeleiding.

Onze behandelingsprogramma’s

Wij bieden een reeks verslavingsbehandelingsprogramma’s om aan de unieke behoeften van elk individu te voldoen. Onze programma’s omvatten onder meer:

Persoonlijk behandelplan: Samen met de cliënt wordt een individueel behandelplan opgesteld voor de persoonlijke lange termijn behoeftes.

Persoonlijke begeleiding en groepstherapie: Ter aanvulling van onze therapie van twaalf stappen, ontvangen onze cliënten individuele begeleiding van ervaren psychologen, spirituele therapeuten, maatschappelijk werkers, en aanvullende verslavings- behandel therapeuten.

Uitstapjes: Bezoeken aan lokale gemeenschappen waarbij onze klanten interactie hebben en iets teruggeven aan kansarme en gehandicapte kinderen en dieren.

Team Building: Weekends bevatten leuke activiteiten, variërend van een verscheidenheid aan creatieve bezigheden tot thema-dineravonden, spelletjes, uitdagende activiteiten, mindfulness-dagen en zelfzorg.

Nazorgplanning: Cliënten worden begeleid bij het opstellen van een geïndividualiseerd nazorg behandelplan met verwijzing naar diverse ondersteunende structuren

Op Onderzoek gebaseerde behandeling

Wij geloven in het gebruik van evidence-based behandelmethoden die bewezen effectief zijn. Onze programma’s omvatten een reeks therapieën en technieken, waaronder:

  • Cognitieve Gedragstherapie (CGT)
  • Dialectische gedragstherapie (DBT)
  • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)
  • Motiverende Gespreksvoering (MI)
  • Gezinstherapie
team gedurende uw rehab in zuid afrika

Het team van White river

Ons team van verslavingsspecialisten bestaat uit ervaren professionals die er alles aan doen om u of uw geliefde te helpen bij een langdurig herstel. Onze medewerkers bestaan onder meer uit ervaringsdeskundigen, psychiaters, verpleegkundigen, therapeuten en casemanagers.

Kunnen wij u helpen?

Als u of iemand die u kent worstelt met verslaving, zijn wij er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze programma’s en diensten door te bellen naar +27 76 350 9868 of onderstaand formulier in te vullen.

    Rehab Zuid Afrika