Stoppen of minderen met het drinken van alcohol

Bij White River Recovery geloven we dat er niet één juiste manier is om te stoppen met drinken van alcohol. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen redenen om te stoppen en zijn eigen weg te bewandelen. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en maatwerkbehandelingen aan.

Verslavingsbehandeling bij White River Recovery

Behandeling bij
White River

Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring. We werken met bewezen effectieve methoden, zoals cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering. Ook bieden we medische begeleiding en ondersteuning aan, indien nodig.
 
Wanneer u bij ons aanklopt voor hulp, beginnen we altijd met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we uw situatie en stellen we samen doelen op. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op, dat past bij uw situatie en behoeften.

Waarom stoppen met het drinken van alcohol?

Misschien drinkt u al jarenlang alcohol en lijkt het een vast onderdeel van uw leven. Maar als u eerlijk naar uzelf kijkt, weet u waarschijnlijk dat alcohol ook negatieve gevolgen heeft. Misschien bent u al eens in de problemen gekomen door uw alcoholgebruik, of maakt u zich zorgen over de impact op uw gezondheid of relaties. Het goede nieuws is dat stoppen met drinken van alcohol een positieve impact kan hebben op alle gebieden van uw leven. U zult zich fysiek en mentaal beter voelen en uw relaties kunnen verbeteren.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer weten over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het stoppen met drinken van alcohol en u te helpen bij het herstellen van uw leven.

    Stoppen met alcohol drinken