Stoppen met alcohol drinken

Bij White River Recovery geloven we dat er niet één juiste manier is om te stoppen met drinken van alcohol. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen redenen om te stoppen en zijn eigen weg te bewandelen. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en maatwerkbehandelingen aan.

Verslavingsbehandeling bij White River Recovery

Behandeling bij
White River

Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring. We werken met bewezen effectieve methoden, zoals cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering. Ook bieden we medische begeleiding en ondersteuning aan, indien nodig.
 
Wanneer je bij ons aanklopt voor hulp bij je alcoholverslaving, beginnen we altijd met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we je situatie en stellen we samen doelen op. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op, dat past bij jou wensen en behoeften.

Waarom stoppen met alcohol?

Misschien drink je al jarenlang alcohol en lijkt het een vast onderdeel van je leven. Maar als je eerlijk naar jezelf kijkt, weet je waarschijnlijk dat alcohol ook negatieve gevolgen heeft. Misschien ben je al eens in de problemen gekomen door je alcoholgebruik, of maak je je zorgen over de impact op je gezondheid of relaties. Het goede nieuws is dat stoppen met drinken van alcohol een positieve impact kan hebben op alle gebieden van je leven. Je zal je fysiek en mentaal beter voelen en je relaties kunnen verbeteren.

Plan vandaag nog een intake

Wil je meer weten over onze behandelingen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het stoppen met drinken van alcohol en je te helpen bij het herstellen van je leven.

Of je je nu wilt aanmelden om met de behandeling te beginnen, of je een vraag hebt over de behandeling, bellen of e-mailen met ons opnameteam is de eerste stap. Een ervaren toelatingscoördinator zal je te woord staan of je e-mail beantwoorden en je vanaf daar verder helpen.

    Stoppen met alcohol drinken