Ons programma

Uitgebreid verslavingsherstel programma van twee maanden

Wij hebben ons herstelprogramma ontworpen op basis van respect, waardigheid en medeleven. Onze serene omgeving biedt de perfecte achtergrond voor herstel. Ons ervaren team werkt nauw samen met elke cliënt en begeleidt ze met individuele wensen voor langdurig herstel.

Begin vandaag

Onze Aanpak

Wij geven om onze cliënten

Wij zijn zeer gefocust op de individuele behoeften van onze cliënten en geven hen de handvatten die ze nodig hebben om te veranderen. We doen dit door onze inspanningen te richten op de effecten die verslaving heeft op de gehele persona: het lichaam, de geest en de ziel.

De geest behandelen

Verslaving gaat vaak gepaard met psychische aandoeningen. Wij bieden dubbele diagnose behandelingen aan, waar we samen met de psychiaters en psychologen hulp bieden om de mentale effecten van een verslaving te overwinnen.

Respect voor het lichaam

Verslaving beïnvloedt de algehele fysieke toestand. Onze behandelingen integreren
lichaamsbeweging en een grote variatie van buitenactiviteiten zodat de cliënten leren hoe ze met hun lichaam om dienen te gaan. Zo worden er ook gezonde gewoontes ontwikkeld die in de verdere levens van de cliënten bijblijven.

Spirituele principes begrijpen

Ons programma gebruikt de 12 stappen als een gids in het herstelproces. Wij streven ernaar om onze cliënten spirituele principes bij te brengen zoals: hoop, integriteit en discipline.

Ons Team

Wij beschikken over een toegewijd en zorgzaam team

Met ervaren psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en professionele
verpleegkundigen in dienst, bieden wij een werkelijk multidisciplinaire benadering van herstel aan. Ons team bestaat onder andere uit senior leden, van wie velen hun eigen weg naar herstel hebben bewandeld. Zij zijn in staat om anderen richting diezelfde vrijheid te begeleiden.

Behandel Ervaring

Toegewijd aan uw lange termijn succes.

Door het toepassen van een combinatie van ontwikkelende en constructieve activiteiten zullen onze begeleiders het vertrouwen winnen van de cliënten, hen helpen nuchter te leven tijdens de behandeling, en hen de instrumenten geven die ze nodig hebben voor herstel op de lange termijn. Ook werken wij samen met een aantal partnerklinieken in Nederland voor
aftercare.

Persoonlijk behandelplan

Samen met de cliënt wordt een individueel behandelplan opgesteld voor de persoonlijke lange termijn behoeftes.

Persoonlijke begeleiding en groepstherapie

Ter aanvulling van onze therapie van twaalf stappen, ontvangen onze cliënten individuele begeleiding van ervaren psychologen, spirituele therapeuten, maatschappelijk werkers, en aanvullende verslavings- behandel therapeuten.

Routine medische onderzoeken

Gedurende de behandeling zullen er regelmatig fysieke en geestelijke medische check-ups plaatsvinden. Hierdoor kunnen we voor een optimaal herstel zorgen.

Familietherapie en voorlichting

We begrijpen dat verslaving de hele familie aangaat en bieden daarom de mogelijkheid voor gezinsleden om op bezoek te komen en deel te nemen aan familiegesprekken en voorlichting.

Kunsttherapie

We gebruiken kunst als een vorm van expressie en communicatie gedurende het herstel. Dit kan een effectieve uitlaatklep zijn voor cliënten die een trauma of verlies hebben doorstaan.

Avontuurlijke buitenactiviteiten

We stimuleren onze cliënten in het ontwikkelen van een gezonde levenswijze. Onze
sportactiviteiten dragen hier effectief aan bij en fungeren tevens als uitlaatklep.

Nazorg

Vaste nazorg na de behandeling

Na het doorlopen van het programma bij White River Recovery Centre, keren veel van onze cliënten terug naar dezelfde situatie die ze twee maanden eerder verlieten. Dit kan een moeilijke overgang zijn. Daarom bieden we elke cliënt doorlopende begeleiding en therapeutische ondersteuning als ze terugkeren naar huis.

Veelgestelde vragen over ons programma

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.